De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Tijd om het verschil te maken

  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG
  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG

BELASTINGADVISEURS

Veel ondernemers, instellingen en verenigingen hebben een hekel aan de blauwe enveloppen. Sommigen schieten er van in de stress.

In deze gevallen heeft u behoefte aan een sparringpartner die u van goed en helder advies kan voorzien.
De belastingadviseurs van FinFocus zien de blauwe enveloppen en de diverse fiscale en juridische vraagstukken juist als een uitdaging en worden erdoor geprikkeld en gemotiveerd.

U wilt enerzijds voldoen aan uw fiscale verplichtingen, anderzijds wilt u optimaal gebruikmaken van de kansen en mogelijkheden die de fiscale wet- en regelgeving u bieden.

Onze belastingadviseurs beschikken niet alleen over de actuele vakkennis, maar zij kennen hun klanten en de branche waar binnen hun klanten opereren. Door hun jarenlange ervaring en betrokkenheid zijn zij als geen ander in staat om u een gedegen, praktisch, maar ook een scherp advies en oplossing te geven voor al uw fiscale vraagstukken en problemen.
Wij denken in kansen en in oplossingen!

ACTUEEL

Nieuwe website online

Na geruime tijd uit de lucht te zijn geweest, is de geheel vernieuwde website van FinFocus Adviseurs & Financials online.
De nieuwe site is duidelijker van structuur en tekst en is bovendien responsive, dus geschikt voor tablet en smartphone. Wij kunnen u met de nieuwe site nog beter informeren over onze diensten.
Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons dan via info@finfocus.nl