De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Tijd om het verschil te maken

  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG
  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG

ALGEMEEN

Een goede kennis van uw specialisme

Op het gebied van advies- en interim-bureaus, is er steeds meer behoefte aan gespecialiseerde en hoogwaardige bureaus. Er is sprake van een toenemende dynamiek met veel functiewisselingen en veranderingen binnen organisaties en ondernemingen.
Daarnaast neemt ook de complexiteit en onvoorspelbaarheid van de financiële functie toe door wijzigingen in de markt en in de wet- en regelgeving. Inhoudelijke kennis en ervaring van deze markt en de wet- en regelgeving en een grote dosis creativiteit en klantgerichtheid zijn daarom een must en een voorwaarde om goed in deze behoefte te kunnen voorzien en hierop te kunnen inspelen. Het is onhaalbaar en onbetaalbaar om van alle markten thuis te zijn.
 
FinFocus Financials is gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Wij werken vanuit de visie dat het beschikbare geld voor de gezondheidszorg zoveel mogelijk besteed moet worden aan de primaire zorg. Dit betekent dat onze dienstverlening gericht is op een excellente en toekomstbestendige bedrijfsvoering van zorginstellingen en zorgondernemingen. Een excellente bedrijfsvoering is een must.  Want de huidige tijden, maar vooral ook de toekomstige tijden, vragen om een bedrijfsvoering die ‘lean en mean’ is, slank en wendbaar. Oftewel, zo veel mogelijk handen aan het bed en zo weinig mogelijk handen aan het stuur.

Het realiseren van een excellente bedrijfsvoering is een groeiproces en bestaat uit 5 fasen. Stap voor stap zal toegewerkt moeten worden naar het einddoel van een excellente bedrijfsvoering.
   
Onze ervaring en passie voor de gezondheidszorg, zorgen ervoor dat wij met veel plezier en enthousiasme, maar vooral met een enorme drive aan de slag gaan om samen met u het einddoel te realiseren.
Wij hebben daarvoor diverse ervaren en gespecialiseerde zorgfinancials in dienst.
Zij zijn  werkzaam op wisselende opdrachten en op uiteenlopend niveau van assistent-controller tot voorzitter Raad van Bestuur.
De missie van onze zorgfinancials is het managen en uitvoeren van tijdelijke opdrachten en projecten met blijvende resultaten.

ACTUEEL

Nieuwe website online

Na geruime tijd uit de lucht te zijn geweest, is de geheel vernieuwde website van FinFocus Adviseurs & Financials online.
De nieuwe site is duidelijker van structuur en tekst en is bovendien responsive, dus geschikt voor tablet en smartphone. Wij kunnen u met de nieuwe site nog beter informeren over onze diensten.
Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons dan via info@finfocus.nl