De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Tijd om het verschil te maken

  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG
  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG

INTERIM MANAGERS

Het is niet altijd mogelijk het veranderingsproces te realiseren met het aanwezige managementpotentieel. Emoties en belangen spelen vaak een grote rol bij geplande, noodzakelijke veranderingen.
 
Een interim manager draagt geen ‘verleden’ met zich mee en heeft geen huidige en toekomstige belangen binnen uw organisatie. Een frisse blik op uw organisatie vanuit een betrokken distantie kan heel verhelderend werken.
Een interim manager kan daarom bij een veranderingsproces in de behoefte van management voorzien. Een professionele, resultaatgerichte interim manager leidt de organisatie, of het project gedurende en bepaalde periode in goede banen. De interim manager vervult daarbij voor menigeen binnen de organisatie een voorbeeldfunctie.
 
Interimmanagement is al langer dan een decennium geen pioniersvak meer en bewijst dagelijks zijn waarde in de praktijk. De situaties waarin interim managers adequate oplossingen bieden zijn legio.
Interimmanagement is geen kostenpost meer, maar moet worden gezien als een investering. Een goede interim manager bespaart kosten, verhoogt opbrengsten of rendement en is daarmee gelijk aan een activeerbare investering. Het investeringsbedrag is dan het verschil tussen het salaris van een vaste medewerker en de interimmanagement-fee.
 
Meer weten over onze aanpak?
Maak een afspraak met Jan Douwe de Jong, uw interim manager/organisatieadviseur  

ACTUEEL

Nieuwe website online

Na geruime tijd uit de lucht te zijn geweest, is de geheel vernieuwde website van FinFocus Adviseurs & Financials online.
De nieuwe site is duidelijker van structuur en tekst en is bovendien responsive, dus geschikt voor tablet en smartphone. Wij kunnen u met de nieuwe site nog beter informeren over onze diensten.
Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons dan via info@finfocus.nl