De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Tijd om het verschil te maken

  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG
  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG

FINANCIEEL ADVISEURS

Nadenken over uw financiële toekomst is belangrijk en noodzakelijk, want we krijgen en hebben niet alleen te maken met financiële meevallers, maar helaas ook met financiële tegenvallers.
Wat gebeurt er met mijn bedrijf als ik arbeidsongeschikt raak? Wat gebeurt er met mijn bedrijf als ik kom te overlijden? Heb ik alles goed geregeld?

In de waan en hectiek van de dag blijft het er vaak (bijna altijd) bij. Allemaal zorgen voor morgen?
De tijd vliegt, morgen is vandaag. Voorkom dat het echte zorgen worden, regel het daarom nu!
De financieel adviseurs van FinFocus gaan graag met u in gesprek, geven u een financieel advies en maken samen met u een financieel plan waarbij over alle scenario’s wordt nagedacht. Ook over de minder leuke scenario’s, zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden.

U ontvangt een financieel plan en u krijgt hiermee inzicht in uw huidige én uw toekomstige financiële situatie: wat heeft u nu en in de toekomst maandelijks te besteden en heeft u een appeltje voor de dorst om tegenvallers op te vangen.

Uw financieel plan is persoonlijk en integraal omdat het persoonlijk en zakelijk leven van de ondernemer onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Een bedrijf kent vaak verschillende fasen met verschillende uitkomsten en resultaten. Daarom hoort het financieel plan onderwerp van gesprek te zijn bij elke fase van uw bedrijf. Dus niet alleen bij de laatste fase. Dat is geen doemdenken, dat is en hoort bij verantwoord ondernemen.

De financieel adviseurs van FinFocus  gaan graag met u in gesprek over uw inkomens- en vermogensplanning.    

Weten hoe uw financiële toekomst eruit ziet ? Maak een vrijblijvende afspraak met Gerben Lap

ACTUEEL

Nieuwe website online

Na geruime tijd uit de lucht te zijn geweest, is de geheel vernieuwde website van FinFocus Adviseurs & Financials online.
De nieuwe site is duidelijker van structuur en tekst en is bovendien responsive, dus geschikt voor tablet en smartphone. Wij kunnen u met de nieuwe site nog beter informeren over onze diensten.
Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons dan via info@finfocus.nl