De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Tijd om het verschil te maken

  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG
  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG

ONS BUREAU

FinFocus is een full-service advies- en interim-bureau en bestaat uit deskundige, onafhankelijke adviseurs en ervaren gespecialiseerde financials.
Betrouwbaarheid is een belangrijke kernwaarde van FinFocus: ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. De andere kernwaarden van FinFocus zijn deskundigheid, onafhankelijkheid en betrokkenheid. Met onze kernwaarden geven wij inhoud aan onze verantwoordelijkheid ten opzichte van elkaar en ten opzichte van onze relaties. Alle professionals van FinFocus zijn aanspreekbaar op de naleving van onze kernwaarden.  
Wij werken met korte, directe lijnen en hebben mede daardoor minimale overheadkosten. Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van zachte elementen, zoals passie, werkplezier en affiniteit, met harde instrumenten voor een excellente en toekomstbestendige bedrijfsvoering. Wij zijn overtuigd van onze aanpak en werkwijze en staan voor de kwaliteit die wij leveren: transparant, slagvaardig en verantwoord.  

FinFocus is gelieerd aan De Jong Accountancy & Financieel Management.

ACTUEEL

Nieuwe website online

Na geruime tijd uit de lucht te zijn geweest, is de geheel vernieuwde website van FinFocus Adviseurs & Financials online.
De nieuwe site is duidelijker van structuur en tekst en is bovendien responsive, dus geschikt voor tablet en smartphone. Wij kunnen u met de nieuwe site nog beter informeren over onze diensten.
Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons dan via info@finfocus.nl