De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Tijd om het verschil te maken

  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG
  ACTUEEL   BEL ONS: 0512-586899   STEL EEN VRAAG

OVERNAMEADVISEURS

Verkoop, overname, aankoop of overdracht: het zijn allemaal ingrijpende en emotionele processen. Afstand nemen van een bedrijf is nooit eenvoudig. Uw hele ziel en zaligheid ligt erin. Aankopen is een spannend en onzeker proces wat soms een lange adem en uithoudingsvermogen vergt.

In alle gevallen wilt u beslagen ten ijs komen om goede afspraken te kunnen maken en verantwoorde besluiten te kunnen nemen.

Het proces van verkoop of aankoop vergt daarom een lange en gedegen voorbereiding, goede onderhandelingstechnieken en parate kennis van zaken om een goede deal te sluiten.

U wilt een goede prijs ontvangen wanneer u de verkopende partij bent. U wilt een passende prijs betalen als u de kopende partij bent. Daarnaast spelen fiscale risico’s en juridische aspecten een rol.   
  
De overnameadviseurs van FinFocus werken volgens ons eigen kwaliteitshandboek, wat handvaten en waarborgen biedt voor een zorgvuldige en deskundige begeleiding en ondersteuning van de verkopende of kopende partij. Onderdeel van onze aanpak is een stappenplan wat van tevoren met u wordt doorgenomen en afgestemd. Een due dilligence maakt altijd onderdeel uit van ons stappenplan
.
Meer weten over onze aanpak ? Maak een vrijblijvende afspraak met Gerben Lap

ACTUEEL

Nieuwe website online

Na geruime tijd uit de lucht te zijn geweest, is de geheel vernieuwde website van FinFocus Adviseurs & Financials online.
De nieuwe site is duidelijker van structuur en tekst en is bovendien responsive, dus geschikt voor tablet en smartphone. Wij kunnen u met de nieuwe site nog beter informeren over onze diensten.
Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons dan via info@finfocus.nl